foradia mediambient

El ‘Bo Consum’ també es podrà adquirir de forma presencial durant dos dies

A hores d'ara s'han adquirit bons per un valor de 253.000 euros, i la campanya estarà activa durant tot el mes de setembre

L’Ajuntament d’Alcoi està duent a terme durant aquest mes de setembre la campanya de ‘Bons de Consum’ que forma part del programa ‘Reactivem Alcoi’. Aquesta iniciativa compta amb una subvenció de 277.040 euros per part de la Diputació d’Alacant, que ha atorgat al municipi el 100% de l’ajuda sol·licitada en l’última convocatòria d’aquest programa.

En la campanya, els consumidors interessats poden adquirir bons per valor de 20, 50 i 100 euros, fins a arribar a un import màxim de 140 euros per persona. Aquests seran finançats en un 50% per l’Ajuntament sobre la base de la subvenció rebuda, la qual cosa suposarà una injecció en l’economia local de 554.080 euros.

Com ja hem dit, no podrà superar els 140 euros en bons per persona, i cada bo podrà ser utilitzat en una única compra en els comerços adherits, que són un total de 167, i podran comprar-los persones d’Alcoi i també d’altres municipis. Fins ara s’han adquirit bons per un valor de 253.000 euros, és a dir, que encara hi ha 301.080 euros disponibles en bons, i sols es podien adquirir per la web Bons Consum Reactivem Alcoi que trobaràs a l’enllaç, però, ara, l’Ajuntament ha anunciat que els dies 16 i 23 de setembre, en horari de 10 a 14h, es podran aconseguir a les oficines de Comerç del carrer Sant Francesc 38. Les persones interessades en comprar-los presencialment deuran anar amb la targeta bancària per tal de fer el pagament, no es podrà fer en efectiu.

En la campanya estan col·laborant entitats com Facpyme, ACECA, la Federació de Comerç, la Cambra de Comerç o els mercats municipals.

Vanesa Moltó, regidora de Comerç, ha animat a la gent a comprar a aquests bons i ha dit que “poden ajudar a fer les seues compres en aquestes dates després de vacances i de tornada a l’escola. També vull ressaltar que s’han adherit un total de 180 comerços i empreses de diferents serveis i per acabar, com no, agrair a les entitats comercials de la ciutat que sempre col·laboren aportant idees i solucions i consensuant les iniciatives plantejades”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *