foradia mediambient

Cocentaina aposta pel comerç local amb bons consum

Són dates de fer regals i des de Cocentaina estan preparant una segona edició de bons consum, a causa de l'èxit que va tindre la primera campanya. Aquesta iniciativa serà del 15 al 24 de desembre de 2022

S’apropa Nadal i la gent comença a comprar regals, per això des de l’Ajuntament de Cocentaina, i concretament des de la regidoria de Comerç, s’ha estat preparant una segona edició dels Bons Consums. La regidora Paqui Ruiz, ha explicat que la primera edició va fer-se durant la temporada de Fira de Tots Sants i, que va funcionar molt bé, i que han volgut aprofitar aquestes dates per a tornar a oferir aquests bons: “Creiem que per al nostre comerç és una bona oportunitat, i una bona forma per a finalitzar l’any”.

Ruiz, també ha assenyalat que s’espera que en aquesta ocasió participen més comerços: “En la campanya anterior van participar 46, però, ara ens hem reunit per a aquesta edició, i van vindre molt més interessant-se i sol·licitant la incorporació”.

Com és habitual en aquest tipus d’iniciatives, els interessats podran adquirir bons de 20, 50, 100 i 200 euros, en els quals haurà de pagar el 50% del valor del bon. Cada persona podrà tindre un màxim de 200 euros en bons.

Una de les novetats serà que ara, també podran participar els veïns i veïnes d’altres poblacions de la comarca, que tindran uns dies concrets per a poder aconseguir els seus bons, de tal mode que també podran comprar a les botigues contestanes. A més, hi haurà atenció presencial per comprar els bons de consum el 15 de desembre a la Casa de la Joventut.

Font: Belen Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *