foradia pressupostparticipatiualcoi

Es registren 62.499 accessos a les piscines alcoianes durant aquest estiu

Aquestes són les millors xifres registrades als últims anys. La temporada 2022 va començar el 17 de juny i va finalitzar el diumenge 11 de setembre

El diumenge 11 de setembre es va donar per finalitzada la temporada de piscines municipals d’aquest 2022, amb unes dades excel·lents pel que fa al nombre d’usuaris que han gaudit d’aquestes instal·lacions. Les quatre piscines que hi ha a la ciutat han sigut una bona opció perquè la ciutadania haja pogut passar l’estiu, i a més, enguany sense restriccions relacionades amb la Covid-19.

La temporada va començar el dia 17 de juny amb l’obertura de tres de les quatre piscines, ja que la de les Paúles, no va estar oberta fins al dia 2 d’agost, després que el centre educatiu fera la inversió necessària per a la seua adequació. L’Ajuntament ha assumit la gestió i manteniment d’aquest espai, com ho fa amb la resta de piscines.

En aquest estiu han tornat les escoles d’estiu, les activitats aquàtiques i festives, o iniciatives com l’accés gratuït per a majors de 65 anys tots els dilluns.

Les altes temperatures que hem patit durant aquest estiu, han fet que s’hagen registrat més de 60.000 accessos a les instal·lacions, concretament 62.499. L’increment respecte a l’any anterior ha sigut de 19.204 accessos. I és la xifra més alta des dels registres que hi ha a partir de 2017. La piscina municipal José Trenzano Alós ha sigut la que més gent ha rebut amb 28.709 visites.
Aquesta temporada d’estiu també beneficia a la creació de treball. Per a aquest 2022 s’han contractat a 15 socorristes i 12 taquillers.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, ha destacat que: “Estem molt satisfets, no sols per les xifres, que són excel·lents, sinó també pel que suposen. Indiquen que la ciutadania ha pogut gaudir d’un espai d’oci en els mesos de l’estiu que els ha ajudat a suportar la calor i tindre un temps per al gaudi. Com sempre diem, les altes temperatures ajuden a augmentar el nombre de visites, però no és l’únic motiu, també els preus adequats i la millora d’instal·lacions any a any, propícia aquest augment d’accessos, ja que fins fa uns anys, moltes persones preferien anar a piscines d’altres municipis”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *