foradia subscriutegrat

L’Ajuntament durà a terme una solució provisional per al vessant de la Beniata

Jordi Martínez, vicealcalde, ha insistit a deixar clar, que l'Ajuntament d'Alcoi vol garantir la seguretat del veïnat de la zona, i per això no pot esperar els terminis de la Universitat Politècnica de València, i que aquest vessant no caurà com va passar a la del polígon Santiago Payá

El vicealcalde d’Alcoi, Jordi Martínez, ha explicat en roda de premsa quina serà la solució provisional per al vessant de la Beniata que va caure a principis del mes d’abril. A més, el regidor ha posat en antecedents i ha contat tot el que ha passat des del lliscament d’aquest mur. A partir d’eixe moment s’han mantingut diferents reunions amb la Universitat Politècnica de València, propietària d’aquests terrenys, i, per tant, entitat que s’ha de fer càrrec del cost de les actuacions en la zona. Tant l’Ajuntament com la Universitat, van estar d’acord que el terreny no cauria de la mateixa forma que ho va fer en el mur del polígon Santiago Payá, però que, així i tot, sí que cal prendre mesures.

Des de la Universitat van posar uns terminis per a dur a terme el projecte, però com ha comentat Jordi Martínez, l’Ajuntament no podia esperar aquest temps per a solucionar-ho, encara que el regidor ha comentat que: “Les relacions amb la Politècnica són bones, però els terminis administratius d’ells no són assumibles per a l’Ajuntament. Per a nosaltres és una cosa prioritària i no volem perdre ni un sol dia”.

Per aquest motiu, des del consistori s’ha estat treballant en una solució provisional que consistirà en la col·locació d’una malla metàl·lica, que subjectarà i arreplegarà aquells despreniments superficials que es puguen produir. S’espera que en uns 4 o 5 mesos puga estar col·locada.

Així i tot, des de l’Ajuntament es continuarà a l’espera que la Universitat Politècnica de València puga posar una solució definitiva a aquest vessant.

Jordi Martínez ha insistit en dos qüestions: que aquesta és una solució provisional, i que el veïnat, i els vianants poden estar tranquils, ja que aquest mur no caurà com ho va fer el del polígon Santiago Payá.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *