foradia subscriutegrat

José Manuel Prieto formalitza la seua candidatura per a l’alcaldia de Gandia pel PSPV-PSOE

El secretari general del partit a Gandia compta amb el suport de tots els socialistes per a encapçalar la llista per a les pròximes eleccions municipals que tindran lloc el 28 de maig de 2023

L’alcalde i secretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, ha formalitzat la documentació per a ser el candidat socialista per a l’alcalde de la ciutat per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig de 2023, un termini que finalitzava el dia 15 de setembre.

Prieto ha emplenat i signat el formulari de sol·licitud com a cap de llista del PSPV-PSOE, com marca el reglament del partit, envoltat de tots els regidors que conformen el Grup Municipal Socialista.

Segons ha comentat el candidat: “Enmig de la faena del dia, els meus companys m’han donat una sorpresa que quasi em deixa sense paraules. M’han portat els documents per a signar formalment la meua candidatura a l’alcaldia de Gandia. Evidentment, no he dubtat un segon en signar perquè Gandia és la meua passió i perquè compte amb el suport de tot el partit”.

A més, ha insistit que “davant de tot, Gandia és primer. Ara no és temps de campanya, sinó de treballar dur i gestionar. Però el meu partit ha obert el procés d’elecció de candidats i, com ja vaig dir, em presentaré”, i ha posat de manifest que: “vull seguir governant per a tots, per les moltes coses fetes i per les moltes que queden per fer. Vull continuar governant per a tots, i amb moderació. I vull fer que, també en els moments de dificultat, Gandia avance generant oportunitats i protegint les famílies i les empreses”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *