foradia mediambient

La IV Trobada PaRedes pintarà les instal·lacions del CEIP Joan XXIII

El Festival internacional d'art urbà tindrà lloc del 12 al 18 d'agost

El Regidor Delegat de Participació Ciutadana Nahuel González; junt amb els organitzadors de l’esdeveniment La Cris, Cento Carbó i Natalia de Ancos, han presentat aquest matí la IV Trobada Internacional PaRedes, que se celebrarà del 12 al 18 d’agost al Grau de Gandia sota el lema “Mentres vives…Vibra!”.

PaRedes s’ha convertit en un referent artístic i col·laboratiu en tota la ciutat, dotat d’una expressió d’art urbà en el qual participaren 17 artistes, dels que 4 seran internacionals i la resta de diferents punts d’Espanya, incloent La Safor. Es decoraran les instal·lacions del CEIP Joan XXIII, un dels primers col·legis que es pintarà de ‘grafiti’ en tot el territori valencià i es donarà cabuda al muralisme, música, dansa, gastronomia, pintura… 

Des de l’organització, es demanarà la voluntat anònima als espectadors després de cada espectacle, ja que es necessita cobrir les despeses per a fer front a la trobada. Ancos ha afegit “La cooperació econòmica voluntària apel·la a la continuïtat del projecte, pel fet que podem conéixer si agrada o no a l’espectador”.

L’esdeveniment durarà set dies, destacant els dies 14, 16 i 17 com els més impactants de la programació. Aquest últim tindrà un ‘showcooking’ de fideuà de Gandia i els artistes faran una visita guiada pel Centre Històric de la ciutat. El tema principal de la trobada girarà entorn del joc en la infantesa, la memòria i les nostres arrels, i l’aigua; tot lligat en un mateix concepte.

Carbó ha explicat que, “com a novetat, durant les activitats impartides, a més de les expressions artístiques i educatives, es faran tallers de receptes saludables”. Finalment, González ha destacat: “és un esdeveniment cultural, per tant tindrà un horari límit per a respectar al veïnat”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *