foradia subscriutegrat

Toni González: “Tornem a les classes com sempre”

A meitat de setembre els centres educatius aniran començant un nou curs que està marcat pel final de les restriccions Covid, com per exemple la distància de seguretat. A més, també hi haurà altres novetats com la llei educativa, nous Graus de Formació Professional, o més places de matriculació

L’IES Pare Vitòria inicia el curs treballant en les novetats que implica la nova Llei Orgànica de la LOMLOE, en la qual l’ESO i Batxillerat treballarà per competències. Segons assenyala Toni González, director del centre: “Les programacions de les matèries tenen un període més llarg d’entrega, i les avaluacions, que també seran en competències s’ha de tindre clar com fer-les. És el primer any que es faran eixos canvis i s’hauran de millorar en el pas del temps”.

La pandèmia s’ha quedat enrere i amb ella les restriccions, i com declara el director del Pare: “No li hem donat massa rellevància, però és molt significatiu. Pot eixir algun cas, i ja es veurà si s’aplica algun protocol, dependrà de la normativa sanitària. Tornem a les classes com sempre, sense distància, al que coneixíem abans que aparegués el virus”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *