foradia subscriutegrat

El camp municipal del Collao torna a estar d’obres

Les actuacions, que es va parar a causa de l'amiant, es van reiniciar el dilluns, i tenen com a objectiu reconstruir i adequar els banys i els bars de les zones de Gol A i B

El dilluns 19 de setembre van reiniciar-se les obres que s’estan duent a terme al camp del Collao per a reconstruir i adequar els banys i els bars de les zones de Gol A i Gol B. Aquestes actuacions de millora i reforma s’han pogut reiniciar gràcies a l’autorització de la Conselleria, després d’haver retirat l’amiant seguint els protocols pertinents.

Durant els treballs que es van fer en la primera part de l’obra es va impermeabilitzar i pintar la part de la graderia de Gol B.

Aquestes reformes estan dins del paquet d’actuacions del programa Pla + Deporte 2021 de la Diputació d’Alacant, i compten amb un pressupost de 131.635 euros, dels quals el 58% és finançat per la Diputació, i la resta pel consistori alcoià.

S’espera que les obres tinguen una durada de dos mesos, i a més, en les obres també es contempla recuperar el cartell històric que està ubicat al cantó de Gol A amb General, on es veia perfectament el rètol ‘CAMPO DEL COLLAO’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *