foradia subscriutegrat

S’aprova el projecte per a millorar les instal·lacions de ‘El Collao’

Aquestes obres tindran un pressupost de 131.635 euros del qual la Diputació aportarà el 58%, és a dir, 76.348 euros

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat el projecte de reforma i millora de les instal·lacions del Camp Municipal de ‘El Collao’. El camp va ser inaugurat el 28 d’agost de 1921, i és el cinqué camp més antic d’Espanya, sols superat per El Molinón de Gijón, El Rubial d’Águilas, El Camp d’Esports de Lleida i La Murta de Xàtiva.

Aquestes obres tindran un cost de 131.635 euros dels quals la Diputació aportarà 76.348, és a dir, el 58%, gràcies a la convocatòria d’ajudes econòmiques als Ajuntaments i Entitats d’Àmbit Territorial Inferior al Municipi de la província d’Alacant, per a la construcció, millora, ampliació o reforma d’instal·lacions esportives municipals. Per la seua part, l’Ajuntament aportarà 55.286 euros.

En aquests treballs es reformaran els lavabos de Gol A i Gol B, fent-los més accessibles; també es millorarà l’accés de la zona a Gol B, on es col·locarà una porta de separació d’accés públic de la zona d’ús restringit i millora de l’accessibilitat en l’accés des de l’exterior. També es faran treballs a la grada de Gol B, i es pintarà tota la part exterior del camp, on s’instal·larà un cartell que replicarà a l’original de ‘Campo del Collao’, amb lletres d’acer pintades en color gris plata metal·litzat, que a més, tindran il·luminació interior amb led’s blancs.

Les intervencions se sumaran a les que ja es van fer l’any passat i que van propiciar una millor imatge als partits de la Copa del Rei, i aprofitaran per a millorar el Collao en el seu 100 aniversari.

Quan es va disputar el primer partit de lliga es va descobrir una placa commemorativa i ja es va anunciar que es farien més actes pel centenari del club.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha explicat que: “Des del Govern Municipal estem treballant per tindre les millors instal·lacions esportives municipals possibles i com no podia ser d’altra manera, també anem endavant amb un projecte per adequar El Collao i tindre les instal·lacions que es mereix l’afició. També és important assenyalar que durant tot l’any farem diversos actes per celebrar el centenari d’El Collao”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *