foradia subscriutegrat

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer commemora el Dia Mundial d’aquesta malaltia

Durant tot el matí, membres de l'associació, juntament amb la seua presidenta, Lirios Aracil, han estat a la plaça d'Espanya fent una campanya informativa a la ciutadania sobre aquesta malaltia

L’Alzheimer és una de les malalties més dolentes per als familiars de les persones que la pateixen. Els records van esborrant-se, els noms, i les cares, i malauradament, els nostres familiars o amics deixen de ser els mateixos.

El dia 21 de setembre va commemorar-se el Dia Mundial de l’Alzheimer, i durant el matí del divendres 23 de setembre, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer han estat a la plaça d’Espanya. Primer han estat en una taula informant la ciutadania sobre la malaltia, i cap a les 12, han realitzat un acte en el qual la presidenta de l’associació, Lirios Aracil, ha llegit un manifest en el qual ha destaca la necessitat de la sanitat pública de treballar més en la Salut Mental, i en aquest tipus de malalties, per a garantir tant a les persones que la pateixen com a les seues famílies, una millor qualitat de vida: “La nostra missió és posar l’Alzheimer en l’Agenda Política”.

Per a finalitzar, la presidenta ha desitjat que arribe el moment en el qual la societat no visca amb la xacra de l’Alzheimer.

A l’acte han assistit diferents representants de la corporació municipal de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *