foradia ivace

AFA Alcoi ix al carrer per conscienciar sobre l’Alzheimer 

• Avui és el Dia Mundial de l’Alzheimer. L’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alhzeimer d’Alcoi i Comarca, AFA, ha eixit al carrer per a celebrar-lo • Es tracta d’una malaltia que, a causa d'augment de l'augment dels anys de vida de la població, afecta cada copa a més gent

Avui és el Dia Mundial de l’Alzheimer. L’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca, AFA, ha eixit al carrer per a celebrar-lo i aprofitar per a conscienciar a les veïnes i veïns d’Alcoi sobre la malaltia i el problema social que constitueix.

Tal com ens comenten els membres s de l’Associació, es tracta d’una malaltia que, a causa d’augment de l’augment dels anys de vida de la població, afecta cada cop a més gent. Però les conseqüències de la malaltia afecten més enllà de les persones que la pateixen: els familiars i els cuidadors tenen una gran responsabilitat a l’hora de fer front a les necessitats que planteja.

AFA Alcoi constitueix un suport, en aquest sentit, fonamental, ja que compten amb vora 38 treballadors que s’encarreguen d’ajudar a més de 100 persones que pateixen la malaltia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *