foradia ivace

Gandia celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer amb un manifest

En aquest text s'ha volgut deixar constància de la necessitat de continuar incrementant els recursos econòmics per a ajudar als malalts i a les famílies per a millorar la qualitat de vida de tots ells

El dia 21 de setembre és del Dia Mundial de l’Alzheimer, i l’Ajuntament de Gandia ha fet la lectura d’un manifest en el qual s’ha deixat constància que s’ha de continuar lluitant i incrementant els recursos econòmics dels governs per a poder ajudar a les persones que pateixen aquesta malaltia i a les seues famílies per a poder millorar la seua qualitat de vida.

Després de llegir aquest text, l’alcaldessa de la localitat, Diana Morant, acompanyada per la regidora de Sanitat, Liduvina Gil, la presidenta de l’AFA la Safor, Rosa Genís, i pels portaveus de les forces polítiques que estan representades al consistori, ha penjat al balcó de l’Ajuntament, una pancarta commemorativa destinada a donar visibilitat a aquesta malaltia.

Diana Morant ha declarat que: “no podem oblidar-nos que encara hi ha moltes persones que pateixen aquesta malaltia” i destacat que “hui hem commemorat el Dia Mundial sense les activitats lúdiques perquè la COVID-19 així ho exigeix. Una pandèmia que també ha afectat les persones amb alguna mena de dependència perquè l’aïllament ha provocat que no pogueren fer ús dels tallers i activitats que organitzen entitats com AFA“.

També ha agraït el treball de l’AFA, sobretot durant el confinament: “Amb AFA hem mantingut contacte directe durant la quarantena i ens hem coordinat per a ajudar a totes les persones que tingueren algun tipus de necessitat i per a donar-los tot el que pogueren necessitar. Des de l’ajuntament sempre estarem agraïts a AFA per la labor encomiable que realitzen“.

Rosa Genís ha agraït al govern local la col·laboració amb aquesta causa: “L’Ajuntament de Gandia sempre ens ha abrigallat i sempre que hem necessitat alguna cosa s’han preocupat per ajudar-nos a solucionar qualsevol que fora el problema que tinguérem“.

Per últim Ludivina Gil, ha explicat que des de l’Ajuntament es continuarà treballant amb l’AFA.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *