foradia ivace

Natàlia Gisbert i Neus Úbeda, primeres protagonistes confirmades de la gala 9 d’Octubre

L'escriptora, Natàlia Gisbert serà l'encarregada de redactar el manifest i Neus Úbeda conduirà la gala. A més, durant l'acte tindrà lloc un concert de la Unió Musical d'Alcoi

El dia 9 d’octubre l’Ajuntament d’Alcoi celebrarà la tradicional gala de premis. Encara no se sap molta informació de com serà aquest acte, però ja s’ha anunciat qui escriurà el manifest, i qui s’encarregarà de conduir la gala.

Natàlia Gisbert, pediatra alcoiana a l’Hospital de Sant Joan, i que va ser la guanyadora del primer premi de Novel·la Isabel-Clara Simó, amb l’obra ‘Vi i veritat’, serà enguany l’encarregada d’escriure i declamar el manifest institucional del 9 d’octubre. Gisbert és llicenciada en Psicologia, i graduada en Medicina, però està molt vinculada a les lletres. De fet, ara serà jurat de la tercera edició del premi que va guanyar.

Pel que fa a la presentació d’aquest esdeveniment s’ha comptat amb la comunicadora Neus Úbeda. Llicenciada en comunicació audiovisual al campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, té una trajectòria professional lligada als mitjans de comunicació, especialment a la ràdio. Actualment, compagina el seu treball en les ones amb el seu podcast ‘Cuestionando que es gerundio’.

L’acte començarà a les 12h al Teatre Calderón i els assistents podran gaudir d’un concert de la mà de la Unió Musical.

Respecte als premiats d’aquesta edició, aquest dijous s’han presentat les diferents propostes dels diferents partits polítics i comissions, i ja per al dilluns s’ha programat la convocatòria per a determinar les persones i entitats guardonades.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha comentat que: “Alcoi demostra una vegada més ser una ciutat amb un extens planter d’artistes, intel·lectuals i professionals com Natàlia Gisbert i Neus Úbeda, que confereixen prestigi i solvència a aquest acte amb el qual volem homenatjar aquelles persones i entitats destacades en la defensa de la nostra llengua i les nostres arrels”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *