foradia ivace

Els joves de fins a 30 anys també tindran ajudes de transport a Alcoi

Des de la Generalitat s'ha anunciat que es finançarà el 50% del cost dels autobusos que oferisquen aquest servei

L’Ajuntament d’Alcoi ha informat que s’acollirà a la mesura proposada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, que ha anunciat que el Consell finançarà el 50% del cost dels autobusos urbans dels municipis que oferisquen el transport urbà gratuït per a joves de fins a 30 anys. Puig ha explicat que: “Es tracta d’un pas més per a ajudar les famílies valencianes a fer front a la inflació i promoure l’ús del transport públic”.

Per la seua part, el vicealcalde d’Alcoi, i regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez, ha declarat que: “Aquestes polítiques són una mostra de l’aposta decidida, tant del govern autonòmic com de l’Ajuntament d’Alcoi, per la mobilitat sostenible i per la política redistributiva, per ajudar a aquelles persones amb menys ingressos enfront de les rendes més altes, especialment en moments complicats com el que travessem”.

Des del mes d’agost l’Ajuntament s’ha adherit a ajudes del Ministeri de Transport per a la reducció del preu del bitllet del transport urbà, i actualment està oferint descomptes en els diferents bons de transport urbà de la ciutat. Aquesta ajuda s’està aplicant als bons multiviatge i als bons mensuals fins al 31 de desembre. A més, el seu ús es podrà estendre en les targetes multiviatge recarregades durant 2022 fins al 31 de gener de 2023.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *