foradia cdturisme

87.000 usuaris més es van pujar a l’autobús d’Alcoi en 2019

L'Ajuntament ha anunciat a més a més la redacció del nou contracte del servei

El servei d’autobús municipal ha tornat a augmentar el seu nombre d’usuaris. Una pujada important que tanca el 2019 amb 87.000 usuaris més respecte a l’any anterior. La pujada d’usuaris es reparteix durant tots els mesos de l’any, i en tots ells, es nota augment d’usuaris respecte a 2018.

El nombre d’usuaris totals se situa en 2019 en 1.738.613 persones i és el més alt dels últims cinc anys, augmentant des de 2015, en prop de 400.000 usuaris. D’altra banda, des de la regidoria de Mobilitat es destaca que ja s’està treballant per a la redacció del nou plec del servei de l’autobús municipal. El passat mes de desembre es va cobrir la plaça vacant d’un tècnic de mobilitat i serà, aquesta persona, l’encarregada de redactar el nou servei. La intenció és consensuar aquest important servei per a la ciutat, com a base es partirà del servei de transport públic actual però, també s’hauran de tindre en compte els canvis de la ciutat als últims anys i, especialment, el pla per fer el centre de la ciutat, zona per als vianants.

Ho ha explicat el regidor, Jordi Martínez, que destaca aquest inici: “Des de la regidoria de Mobilitat ja hem començat a treballar en el nou contracte de l’autobús municipal. Un nou servei que haurà de tindre en compte, sobretot, la nova zona per a vianants del centre d’Alcoi però que partirà de la base del servei actual“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *