foradia subscriutegrat

65 persones participen en la marató de donació de sang i medul·la

Aquest esdeveniment es va celebrar durant el dissabte 1 d’octubre al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Alcoi han celebrat la XVIII edició de la marató de donació de sang i medul·la solidària de la ciutat d’lcoi, en la qual 65 persones, 5 d’elles nous donants, van participar en aquest acte. 

Pel matí, 43 persones van anar al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre a fer les seues donacions, i a la vesprada van ser 22. Sumant les 18 edicions d’aquesta marató, han sigut 1.860 les donacions que s’han fet a Alcoi. 

A més, es va aprofitar per a començar la campanya informativa al mateix punt de donació de sang i medul·la, per tal informar sobre la donació de plasma, amb l’objectiu que per a la pròxima edició ja puga fer-se a la ciutat. Unes 70 persones s’han interessat en aquesta campanya. 

Teresa Sanjuán, regidora de Salut Pública: “Alcoi és una localitat solidària, cada vegada més conscienciada amb la donació de sang, i ho demostra dia a dia amb la seua implicació i compromís. Vull agrair al Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana tot el treball que fan i la logística que fa possible aquesta donació, també al Complex Esportiu Eduardo Latorre que ens ha cedit l’espai i estan sempre predisposats a ajudar i com no, a la ciutadania que dona el que té perquè altres estiguen millor, més solidari que això no hi ha res”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *