foradia cdturisme

L’Àgora s’ompli de solidaritat amb la marató de donació de sang i medul·la

Aquesta jornada se celebrarà el dissabte 2 d'octubre durant tot el dia

La regidora de Sanitat, Teresa Sanjuán, ha anunciat que el dissabte 2 d’octubre l’Àgora acollirà la XVII Marató de donació de Sang i Medul·la.

Durant la roda de premsa, la regidora ha estat acompanyada de Mabel Ortiz de Salazar, cap de transfusions d’Alacant, que ha explicat que es necessita sang. A més ha detallat alguns dels requisits per a poder ser donant com per exemple, tindre entre 18 i 65 anys, estar bé de salut, beure molta aigua durant el dia anterior i eixe mateix dia, i pesar més de 50 quilos. Així i tot, les persones assistents podran consultar qualsevol dubte als metges que estaran durant aquesta jornada solidària. També ha animat a la gent a què s’informe sobre la donació de medul·la, ja que aquesta donació no es fa el dissabte, sols s’haurà de fer el registre a escala nacional per si es necessita.

Per la seua banda, Carmen Valverde, promotora de les donacions de la zona d’Alcoi, ha agraït a la ciutadania alcoiana la seua solidaritat, ja que ha afirmat, que durant aquest temps de pandèmia, ha crescut el nombre de persones que han donat sang.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *