foradia subscriutegrat

Carlos Pastor, nou candidat a l’alcaldia pel Partit Popular a Alcoi

Un dels seus objectius en aquesta candidatura és unir en el PP el vot de la moderació per a conformar "una alternativa real, coherent i seria"

El PP d’Alcoi va anunciar a les últimes setmanes que Quique Ruiz deixa la política, i, per tant, no torna a presentar-se com a candidat a l’alcaldia, i que el pròxim alcaldable serà Carlos Pastor. Ara, ha sigut el moment que el que ja és candidat oficial explique les seues intencions i així ho ha fet. Segons ha declarat el seu objectiu inicial i un dels eixos de la seua candidatura és “unir entorn del PP el vot de la moderació per a conformar una alternativa real, coherent i seriosa per tirar endavant a la ciutat”.

Pastor a més a més, ha comentat que: “Fragmentar el vot de centre dreta, tal com va passar a les anteriors cites electorals, sols beneficia al PSOE”, i per aquest motiu destaca que si no s’unifica el vot de la dreta hi ha moltes possibilitats que el PSOE governe, i per això afirma que: “Hem de tenir clara aquesta reflexió els que pensem que Alcoi necessita amb urgència tornar al bon camí i que 16 anys de Toni Francés es convertirien en una Llosa que la ciutat no pot permitir-se”.

El candidat ha deixat clar el seu compromís i ha remarcat que: “Vaig a deixar-me la pell perquè el PP siga la casa de tots. Estem obligats per responsabilitat i compromís amb Alcoi a oferir una opció electoral que aglutine entorn del PP tot el vot de la moderació. No podem defraudar a aquest ampli espectre de la societat alcoiana que demana un canvi de cicle amb urgència”.

“Estic obert a escoltar a tot aquell que tinga alguna cosa que aportar a un projecte moderat i de centre dreta, en el qual les propostes per Alcoi estan per damunt dels personalismes i dels partits. Sols així aconseguirem presentar-nos davant els alcoians com una alternativa moderada, creïble i que done veritat i pose fi a 12 anys de governs desaprofitats per a Alcoi”, ha incidit Carlos Pastor, que finalment ha expressat el seu objectiu per “unir a tots els que creuen que Alcoi necessita respostes als problemes i projectes que ens tornen la il·lusió, en definitiva, un govern millor. I anem a treballar per a donar-ho des del PP”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *