foradia barnasants

El PP demana solució a les places de professors en belles arts

El PP demana al bipartit que solucione la contractació de professors en belles arts. El bipartit té diners pel que vullgues. La plantilla de professors en aquests moments és de 2 professores amb jornades laborals parcials.

El grup municipal del Partit Popular preguntarà en la propera comissió de Servei a les persones per la situació del professorat i dels alumnes de l’escola municipal de belles arts, davant les denúncies del personal laboral de l’escola.

En aquests moments hi ha inscrits 100 alumnes en belles arts, dels quals 60 alumnes són nens i 40 són adults i la plantilla de professors en aquests moments és de 2 professores amb jornades laborals parcials.

Cal recordar, que fa ja dos cursos que es van jubilar dos professors de l’escola i el bipartit no ha contractat més professors, tan solament s’ha limitat a col·locar puntualment a becaris que mai poden solucionar aquesta situació.

Per als populars, és lamentable que el bipartit s’excuse dient que no poden contractar, quan en el conservatori de música sí ho han fet i quan recentment han assumit un servei amb prop de 20 treballadors.

rosasanchezPer a l’edil Rosa Sánchez “aquesta situació demostra que el bipartit té diners pel que vulgues i és evident que per a aquest govern l’escola municipal de belles arts no és un servei prioritari, ja que ha tingut temps per solucionar aquesta situació i no ho ha fet”.

Des del grup popular se li demana al govern municipal que deixen d’enganyar als professors i als pares amb mentides i si tan sanejades estan les arques com diuen, que traguen ja les places o almenys que augmenten l’horari laboral de professorat.

Font: Grup Municipal Popular./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *