foradia subscriutegrat

Héctor Gómez i Nerea Pastor del ‘Club Ajedrez Alcoi’ campions provincials d’escacs

Resultats de tots dos tornejos per part dels joves del Club Escacs Alcoi • Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d'Escacs s'han celebrat en la ciutat de Novelda • La localitat de Cox va acollir la final provincial d'Escacs per edats federats

Abel Sempere, Nerea Pastor, Héctor Gómez i Víctor Tudela./lesmuntanyes.com

Les finals provincial del Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’Escacs s’han celebrat en la ciutat de Novelda. La participació del club Ajedrez d’Alcoi ha donat molt bons resultats pels jovens jugadors alcoians.

Resultats de tots dos tornejos per part dels joves del Club Escacs Alcoi 

En categoria Sub14, amb un total de 42 participants, els alcoians Abel Sempere va ser tercer i es classifique per a la final autonòmica, Víctor Tudela va ser dècim, i Lucia Navarro quede en el lloc 21.

Mentre que en categoria Sub 16 amb Héctor Gómez es va proclamar Subcampió de la categoria i Nerea Pastor campiona d’aquesta categoria tots dos es van classificar per a la final autonòmica, mentre que Alejandro Roque quede en el lloc nové.

D’altra banda també es va celebrar a la localitat de Cox la Final Provincial d’Escacs per Edats Federats. En aquest campionat també el “Club Ajedrez d’Alcoi” ha participat en molt bons resultats:

En categoria Sub 8, amb vuit participants, ens va representar Leo Samper.

En Sub 10, amb 29 participants, Héctor Gómez i Lucia Navarro van quedar subcampions de la categoria, Sonia Barres va ser tercera en xiques , Mike Hortes quede en el lloc 19 i Diego Barres en el lloc 22.

En Sub 12, amb 20 participants Esteve Pique quede en el lloc 10 i en Sub 18, amb 22 participants Héctor Gómez i Nerea Pastor es van llançar amb el títol de la categoria mentre que Abel Sempere va ser tercer.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *