foradia cdturisme

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat prepara la XI edició del Concurs d’Empreses i Projectes Emprenedors

En aquesta convocatòria es concediran dos premis, un de 2.000 euros a la millor empresa i un de 1.500 euros al millor projecte empresarial. Les candidatures es podran presentar des del 10 i el 25 de novembre

Des de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat s’ha convocat la XI Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors. Aquest organisme porta onze anys amb aquesta iniciativa que pretén reconéixer a les empreses i persones emprenedores que treballen per a la promoció econòmica, el desenvolupament local i la creació d’ocupació en les comarques.

En aquest concurs es premien les iniciatives empresarials que fomenten l’impuls econòmic del territori, però a més també es valoren altres factors com la sostenibilitat, la creació d’ocupació, la innovació I l’adequació de la iniciativa al territori. Com a novetat d’aquesta edició, s’ha simplificat el concurs per a fer-lo més atractiu, de tal manera que es lliuraran únicament dos premis: un per a la millor empresa, que estarà dotat en 2.000 euros; i l’altre, al millor projecte empresarial, amb un premi de 1.500 euros. És a dir, que tindrà una major dotació econòmica que les edicions anteriors. A més, s’ha incorporat una menció especial del jurat.

Per a poder participar, les empreses han d’estar ubicades a alguns dels municipis que integren la Mancomunitat, que són: Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, L’Alqueria d’Asnar, Millena, Muro i Penàguila. A més, hauran d’estar constituïdes entre el 13 de novembre de 2021, i la data de tancament de la convocatòria. Pel que fa als projectes, s’hauran de poder materialitzar en alguns dels municipis als pròxims mesos.

Les candidatures es podran presentar a través de la seua electrònica de la Mancomunitat entre els dies 10 i 25 de novembre, i per a fer-ho s’haurà d’omplir un formulari de sol·licitud i adjuntar la memòria de l’empresa o projecte.

Els guanyadors no sols comptaran amb el premi econòmic, també es podran beneficiar del servei d’assessorament gratuït de l’Agència Impuls, i del suport de la Mancomunitat per a donar-los a conéixer.

El lliurament de premis es durà a terme en una gala en el mes de gener, que se celebrarà en un dels municipis de la Mancomunitat.

Aquest concurs compta amb la col·laboració del CEEI Alcoi-València, la Cambra de Comerç d’Alcoi, IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, JOVEMPA, FEDAC, i les Agències de Desenvolupament Local dels ajuntaments que integren la Mancomunitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *