foradia barnasants

La música valenciana s’escoltarà per tot arreu gràcies al Sonora

Aquest circuit musical, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura, anirà des d'octubre fins a març de 2023, visitant diferents localitats del País Valencià, amb l'objectiu de desestacionalitzar l'oferta musical i donar difusió a les propostes que han estat reconegudes als Premis Carlos Santos de la Música Valenciana

Un any més es posa en marxa el circuit de música valenciana, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, el Sonora. Gràcies a aquest esdeveniment es poden escoltar diferents propostes musicals per tot el territori valencià. Els grups i solistes participants que actuen en aquest cicle musical, són els finalistes i guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. L’objectiu del Sonora, és desestacionalitzar l’oferta musical i donar difusió a les propostes que van estar reconegudes en aquests premis.

La gira va començar el divendres 30 de setembre amb l’actuació de Zoo en Oriola, i continuarà a Alzira, en el cap de setmana de 22 i 23 d’octubre, amb els concerts de Valmuz, i Marcel el Marcià, respectivament. Alzira, que enguany ostenta el títol de Capital Cultural Valenciana, juntament amb Aielo de Malferit, acollirà 3 espectacles més durant el mes de novembre. Concretament, els dies 5, 6 i 12, i sobre l’escenari es podrà veure a Autòctone, Iruixa Skargots, i Esther.

Com ja s’ha dit, Aielo de Malferit, és l’altra localitat valenciana que enguany gaudeix de la Capitalitat Cultural, i en aquest municipi de la Vall d’Albaida, el dia 1 d’octubre ja es va poder gaudir del concert de Marcel El Marcià, però, aquesta no serà l’única oportunitat per a escoltar la nostra música, ja que els dies 5 i 13 de novembre Aielo de Malferit acollirà a Maluks + Valira, i a Factoria de Sons.

La gira continuarà a partir del mes de gener a Peníscola, Castelló de la Plana, i Alacant, i en aquests escenaris es podrà veure a artistes com Ramonets, Mafalda, Santero y Los Muchachos, Òscar Briz, Besarabia, Jordi Sanz, Luis Prado, Sandra Monfort, Joe Pask, i Júlia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *