foradia cdturisme

Caixa Ontinyent signa nova col·laboració amb Adiem

L'entitat financera cedeix a l'Associació un local per a poder implantar el nou centre i atendre la creixent demanda dels serveis que ofereixen

Caixa Ontinyent ha signat un nou conveni de col·laboració amb Adiem (Associació per a la defensa i integració dels malalts mentals d’Ontinyent) en el qual s’ha acordat que l’entitat financera cedirà un local per a la posada en funcionament d’un centre social.

Aquesta iniciativa ha sorgit davant de l’augment de la demanda dels serveis que ofereix l’associació, tant per nombre d’usuaris, com recursos. És per aquest motiu que s’han vist amb la necessitat de disposar d’un centre social estable que gestione i coordine la diversitat de serveis i activitats destinades a les persones amb malaltia mental.

Caixa Ontinyent, a través de la seua obra social, porta 25 anys treballant en aquest tema. De fet, l’entitat va implantar en 1997 el Centre de rehabilitació i integració social, i en 2020 el Centre de Dia de Salut Mental, els dos ubicats a Ontinyent.

La signatura s’ha fet entre el president de Caixa Ontinyent, José Pla, i el president de ADIEM, Vicente Sanchis. Per la seua part, Pla ha destacat “la importància de la nostra obra social, d’un valor incalculable, i que permet atendre les necessitats reals de la nostra gent i les nostres famílies”, a més, el president de l’entitat ha volgut que recordar que Caixa Ontinyent “és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana, l’única que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials ací, millorant la qualitat de vida de la seua gent”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *