foradia mediambient

Noves exposicions als espais culturals d’Alcoi

La Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani i l'Ajuntament d'Alcoi, han organitzat tres noves mostres que es podran visitar fins a finals del mes de novembre

Els cicles expositius organitzats per la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament d’Alcoi porten a la ciutat tres noves exposicions. La primera d’elles, ubicada al Centre Ovidi Montllor es podrà visitar fins al dia 25 de novembre, i du com a títol ‘(NO) És fàcil parlar de gènere’, i està protagonitzada per les obres de cinc artistes femenines: Virginia Jordà, Mireia Pérez Rodríguez, Ariadna García i Gloria Segura i Jordà. Aquesta mostra busca fer un diàleg sobre aquest tema i que la societat reflexione.

També fins al 25 de novembre es podrà veure a la Casa de Cultura l’exposició biennal (2019-2022), oferida per l’alumnat de l’Escola Municipal de Belles Arts, titulada ‘Avant el Cor’, i que mostra els treballs fets per aquests futurs artistes.

Finalment, ‘De la natura a l’art’, de Pilar Sala estarà a disposició del públic fins al dia 27 de novembre a la Llotja de Sant Jordi. Aquesta mostra que està plantejada com una retrospectiva, i que vol ensenyar part del treball que ha fet l’artista durant 40 anys amb obres de diferents tipus i tècniques.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *