foradia cdturisme

Caixa Ontinyent celebra els seus 138 anys d’història

L'aniversari serà el dilluns 31 d'octubre, i en aquesta celebració està immersa en l'estudi del seu nou pla estratègic que tindrà com a objectiu la proximitat, la solvència, la digitalització, la sostenibilitat i l'obra social

El dia 31 d’octubre Caixa Ontinyent complirà 138 anys, i ho fa immersa en l’estudi d’un nou pla estratègic que contemplarà objectius i metes en els pròxims exercicis i enfrontant-se noves circumstàncies socials i econòmiques que pateix la societat. Aquest pla serà el full de ruta amb els pilars amb els quals s’ha consolidat l’acció financera i social de l’entitat, que són la proximitat, la solvència, la digitalització, la sostenibilitat, i l’obra social.

L’Entitat mantindrà el seu paper de banca territorial, pròxima, relacional, de cooperació i de confiança amb els seus grups d’interés, i ho farà reforçant especialment la seua solvència en un entorn d’incertesa macroeconòmica. A més, es preveu consolidar la digitalització dels seus serveis, oferint la màxima seguretat als seus clients. La sostenibilitat també és una de les seues prioritats, i farà una implicació directa, tant en la gestió interna de l’entitat, com en el model de negoci i finançament.

Al llarg d’aquests 138 anys, i malgrat les circumstàncies que s’han travessat, Caixa Ontinyent sempre ha garantit la disponibilitat dels estalvis dels clients i ha facilitat l’accés al crèdit a les famílies, pimes i autònoms proporcionant una activitat econòmica recurrent en la seua zona d’actuació.

A banda, aquesta és l’única entitat financera al País Valencià que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials. Una labor social que permet millorar la qualitat de vida de les persones, i contribuir a la vertebració de la seua zona i evitar la despoblació. Als últims 10 anys, la caixa ha destinat 14 milions d’euros a obres socials. Actualment, l’obra social disposa de 25 centres en funcionament en 12 localitats, amb 278 llocs de treball directe, i desenvolupa anualment més de 100 activitats, col·labora amb uns 100 col·lectius, i beneficia a 152.200 persones. A més a més, ha acostat les Universitats a les poblacions, ha recuperat el Mont de Pietat, i ha impulsat el seu programa d’educació financera, al qual han accedit des de la seua posada en marxa més de 100.000 persones.

José Pla, president de Caixa Ontinyent, ha assegurat que aquest aniversari “és possible gràcies a la confiança dels clients i molt especialment a la professionalitat del personal. El model de banca de proximitat i relacional de Caixa Ontinyent ens permetrà continuar donant suport i impulsant l’economia de les nostres famílies i empreses, i fer-ho adaptant-nos a les necessitats de cada moment, com ho he fet al llarg de la història. I ho farem revertint els nostres beneficis en una obra social d’un valor incalculable, que contribueix a millorar el benestar de la nostra gent”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *