foradia ivace

Representants de l’Ajuntament d’Alcoi i de l’IES Andreu Sempere es reunirà amb la Conselleria d’Educació

Aquesta reunió es va demanar per part del govern local el passat 29 de juliol, i des d'eixe moment s'està a l'espera que la Conselleria indique els tràmits concrets per a poder acceptar el nou projecte amb els preus adaptats

El passat 25 de gener es va anunciar que quedava deserta la licitació del Pla Edificant per a la remodelació i amplificació de l’IES Andreu Sempere. La causa va ser l’increment dels preus dels materials i el transport, i això fa que els preus queden desfasats en pocs dies. En eixe moment des de l’Ajuntament es van posar en contacte amb la Conselleria d’Educació per tal d’aclarir quines eres les passes a donar, per a poder continuar amb aquest projecte.

Després de fer algunes reunions amb la direcció general d’infraestructures, es va requerir que l’Ajuntament presentara l’adaptació del projecte al nou valor fixat per la Conselleria, i amb les modificacions demanades des del centre, cosa que es va fer a principis d’estiu.

Ja en estiu, l’Ajuntament va complir tot el que havia indicat la Conselleria, i va demanar una reunió per tal de saber com està el procés i conéixer Quins eren els tràmits concrets addicionals a seguir perquè acceptaren el nou projecte amb els preus adaptats i les modificacions demanades pel centre. Ara, després d’insistir, la Conselleria d’Educació ha convocat una reunió per al dimecres 2 de novembre. Allí estaran presents el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, el regidor d’Educació, Jordi Silvestre, els tècnics municipals, el director de l’IES Andreu Sempere, Jesús Martínez, i la cap d’estudis, Rosa Martí.

La Conselleria es va comprometre per augmentar la dotació econòmica del projecte per tal d’atendre les necessitats de l’institut que no s’havien contemplat en la memòria valorada, en concret, el gimnàs, les pistes esportives, la urbanització de parcel·la i el tancament perimetral.

Jordi Silvestre, ha explicat que: “Hem seguit tots els passos que marca la Conselleria davant d’una licitació que s’ha quedat deserta, i hem demanat aquesta reunió per saber com està el procés i quins són els tràmits concrets addicionals que hem de donar, per poder dur endavant l’Edificant de l’Andreu Sempere i accelerar al màxim la licitació de les obres. Cal tindre en compte que en quedar deserta la licitació, es van actualitzar els preus i es va voler aprofitar per a incorporar una sèrie de millores, la qual cosa ha dificultat el procediment ordinari”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *