foradia

Cinquena edició del Festival de Guitarra José Luís González, amb concerts i màsters class

Des del dia 5 de novembre, fins a gener, hi haurà una extensa programació per a recordar a la figura d'aquest important guitarrista alcoià, en la qual es barrejaran estils com la guitarra clàssica, el jazz, o el flamenc

L’Associació José Luís Gonzàlez, Amics de la Guitarra d’Alcoi, ha organitzat la cinquena edició del Festival de Guitarra que porta el nom d’aquest important músic alcoià. Des de principis de novembre fins a gener, es podrà gaudir de diversos concerts, màsters class i tallers, en els quals es podran sentir diferents estils musicals, com jazz, flamenc, o guitarra clàssica.

Joan Aracil, president de l’entitat, ha comentat que enguany, a més de fer homenatge a Gonzàlez, també es vol recordar una de les seues composicions més famoses: ‘Amor Profundo’. Aquesta peça és molt especial, ja que tots els seus alumnes l’han interpretat, i com ha explicat: “està escrita d’una manera que es pot adaptar a cada persona que la toque”.

La primera de les activitats d’aquesta programació tindrà lloc el dia 5 de novembre a l’IVAM CADA Alcoi. Es tracta del taller oferit pel guitarrista Dani Climent, i pel cantaor Saúl Fernández, que ensenyaran als assistents les nocions bàsiques per a tocar Alegries.

Seguidament, el dia 17 de novembre, els membres de l’Associació faran un concert recordant a José Luís Gonzàlez, en el qual interpretaran ‘Amor Profundo’, i altres peces que van estudiar amb el mestre.

L’endemà, Hiroshi Fuji, oferirà una classe magistral a l’alumnat del Conservatori, en el qual aprendran algunes peces que interpretaran el dia 22 en un concert que se celebrarà a la Fundación Mutua Levante.

El mes de novembre finalitzarà amb el concert de flamenc oferit per Benjamín Habichuela i el seu fill.

La resta de programació que continuarà per als mesos de desembre i gener, pot consultar-se a través de les xarxes socials, a més, de tota la informació per a fer inscripció o reserves per als concerts.

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, encapçalada per Raül Llopis, animen a tota la ciutadania a gaudir de les obres d’aquest reconegut guitarrista alcoià, i a tots aquells aficionats o professionals d’aquest instrument, a participar en els diferents tallers.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *