foradia barnasants

Ja comença la IV edició del Festival de Guitarra José Luís González

Aquest festival durarà des de març fins a octubre, i estarà dividit en dos parts

Des de l’Associació d’Amics de la Guitarra José Luís González ja tenen tota la programació preparada per a iniciar a la IV edició del Festival de Guitarra, que porta nom a este important guitarrista alcoià.

Aquesta associació va nàixer per a unir l’esforç dels guitarristes de la zona, que en són molts. A més, com Jaime Botella, membre de l’associació ha explicat, també és una ferramenta molt útil per a les joves promeses d’aquest instrument, ja que gràcies a aquesta plataforma poden oferir els seus primers concerts o complementar la seua formació gràcies a les activitats que es realitzen.

El festival durarà des de març fins a octubre, i estarà dividit en dos parts, que estaran separades pels mesos d’estiu. La primera d’aquestes activitats serà un concert d’inauguració a càrrec del Club de Jazz El Musol, amb Jorge Riera Gypsy Trio featuring ‘Latino’ Blanco, a on presentarà el seu treball ‘From Now On’. Aquest concert se celebrarà el dissabte 14 de març a les 7 de la vesprada a la Cafeteria Casablanca.

El pròxim dels concerts serà un homenatge a Yukiharu Inoue, a càrrec de l’Associació José Luís González amb col·laboració de l’Associació HANA d’Alcoi. A més, es comptarà amb la participació especial dels fills del guitarrista nipó, Daniel i Pablo Inoue. En aquest concert es podran sentir peces de l’homenatjat, i se celebrarà el dia 22 de març a les 12 del migdia a la Capella de l’Antic Asil.

Dos dies després, el dia 24 a les 8 de la vesprada, la cafeteria Buycafé, acollirà el video-fòrum sobre flamenco ‘Niño Miguel’. I ja, per al 26 a les 8 i mitja de la vesprada, tornarem a tindre concert a la Cafeteria Casablanca. Carlos Gonzálbez i Juan Alegre, del Club de Jazz El Musol, presentaran el seu treball discogràfic ‘UNO’.

L’última de les activitats programades per a aquesta primera part del festival serà el dia 6 d’abril a la vesprada al Conservatori Juan Cantó d’Alcoi, amb un taller Tango Workshop de Mariano Gil, amb 2 hores de continguts teòrics i pràctics sobre la guitarra d’acompanyament.

Jaime Botella ha volgut agrair a les entitats col·laboradores en aquest festival, i el regidor de Cultura, Raül Llopis destaca que aquest esdeveniment ja està consolidat i ha donat l’enhorabona per fer cultura col·laborativa, ja que participen moltes entitats, i això és una forma de fer aquest festival més gran.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *