foradia cdturisme

El Campus d’Alcoi de la UPV acull l’exposició sobre el geògraf Alexander von Humboldt

La inauguració tindrà lloc el pròxim divendres 28 de gener a les 19h a l'Edifici Carbonell

El Campus d’Alcoi de la UPV acull des del divendres 28 de gener l’exposició ‘Alexander von Humboldt: En la naturalesa tot està connectat’. La Sala Multiusos de l’Edifici Carbonell tindrà aquesta mostra sobre el geògraf i naturalista que va alertar d’un possible canvi climàtic produït per l’ésser humà als segles XVIII i XIX.

Durant la inauguració hi haurà una conferència a càrrec de la comissària de l’exposició i directora del Museu de Ciències Naturals de València, Margarita Belinchón, i seguidament hi haurà una taula redona. L’acte estarà obert al públic en general, i a més, des del Campus, volen convidar als centres educatius de secundària i batxillerat a visitar l’exposició amb reserva prèvia.

En la taula redona participaran Margarita Belinchón, Silvia Barona, presidenta de l’Associació Alexander von Humboldt d’Espanya; Jordi Silvestre, regidor de Transició Ecològica, i d’Educació; Juan Fuster, delegat institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana, i Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi.

La mostra es podrà visitar fins al dia 7 d’abril, i està organitzada per la Casa de la Ciència del CSIC en la Comunitat Valenciana, i compta amb la col·laboració de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, signada per l’Ajuntament de la ciutat i el Campus.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *