foradia mediambient

Gandia prepara l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

La cavalcada recorrerà tots els barris de la localitat, però no hi haurà públic al carrer, i es podrà veure a través de Telesafor

El regidor de Política Festiva de l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto i el regidor delegat de Promoció del Valencià, Nahuel González, acompanyats pel director general de Polítiques Festives, Joan Muñoz, ha explicat com arribaran enguany els Reis Mags d’Orient a Gandia.

Fa un parell de setmanes es van repartir cartes als alumnes des d’Infantil fins a quart de Primària de tots els col·legis de la localitat, i les missives reials també es poden descarregar a la web de l’Ajuntament fins al dia 3 de gener. Aquestes s’enviaran per e-mail a residorient@gandia.org.

El regidor de Política Festiva, José Manuel Prieto, ha aclarit que enguany aquesta visita es desenvoluparà de forma diferent a l’habitual, ja que per seguretat seran ells qui visiten als xiquets i xiquetes a les cases, premiant el seu esforç en un any complicat: “arribaran aproximadament a les quatre de la vesprada i a les sis menys quart, començaran el recorregut pels carrers i les places de Gandia en tots els barris, com a novetat destacada fins a les nou de la nit, moment en què conclourà eixe recorregut per la nostra ciutat”.

“És un any diferent, però l’Ajuntament de Gandia vol que eixa felicitat arribe a totes les cases, i per això estic segur que, a pesar de les circumstàncies, els xiquets i les xiquetes tindran eixe missatge feliç, que és el més important de tot”, ha destacat el regidor Nahuel González.

Per la seua part, el director general de Polítiques Festives, Joan Muñoz, ha aclarit que en la web ja es poden enviar a la web de l’Ajuntament les dades perquè Ses Majestats es puguen dirigir de forma personalitzada als xiquets i xiquetes.

A més, ha explicat que es col·locaran banderoles als balcons per a rebre als Reis Mags. Aquesta decoració es podrà recollir de forma gratuïta en la Casa de la Marquesa, en l’Ajuntament i en el Centre Social del Grau.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *