foradia mediambient

Bocairent valora la implantació d’un grau mitjà en matèria de fusteria metàl·lica

L'Ajuntament de la localitat s'ha reunit amb el director general de Formació Professional, Manuel Gomicia. En aquest encontre també van estar presents representants de l'institut de secundària de Bocairent, de l'empresariat local del sector i COEVAL

El director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Manuel Gomicia, s’ha reunit a Bocairent amb representants de l’Ajuntament de la localitat, de l’institut de secundària de Bocairent, de l’empresariat local del sector i COEVAL. En aquesta reunió es va analitzar conjuntament la necessitat d’implantar un cicle formatiu de grau mitjà en matèria de fusteria metàl·lica.

Aquesta proposta naix de la necessitat de mà d’obra qualificada en un sector en què la localitat compta amb empreses de referència, i que s’estan ampliant. A més, l’IES Bocairent disposa actualment d’una Formació Professional Bàsica de Fabricació d’Elements Metàl·lics, de manera que la implantació del grau mitjà ampliaria aquesta formació.

A més, també es va plantejar que l’institut fora un centre de referència en aquesta matèria, i que aquesta formació comptara amb un enfocament dual per a donar resposta al perfil requerit per a les empreses.

Després d’aquesta reunió, hi haurà un període en què els agents reunits treballaran conjuntament una proposta que puga ser avaluada definitivament per la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial.

Manuel Gomicia ha assegurat que: “Anem a valorar la proposta, interessantíssima de l’Ajuntament, el centre i el sector privat, d’una formació professional de grau mitjà i bàsica relacionada amb les empreses de la localitat. Hem adquirit el compromís d’oferir la millor solució al sector empresarial i a la ciutadania de Bocairent i la comarca”.

Xavier Molina, alcalde del municipi, ha comentat que: “Aquest projecte és molt important perquè pretén donar resposta a una necessitat del teixit productiu local i perquè la implantació del grau mitjà enfortiria el nostre institut, el nostre teixit empresarial i el nostre poble”. L’alcalde ha donat les gràcies per l’interés i la predisposició del director general de Formació Professional de cara a portar endavant aquest projecte.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *