foradia elgrat

Tercera edició de ‘Jugalcoi’ amb una gran programació

Des de les entitats 'Domingueros Alcoi' i 'Aminoaël Club' s'han preparat diferents activitats, i a més, participaran altres associacions dedicades als jocs de taula i de rol d'altres localitats veïnes

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi ha presentat la tercera edició de ‘Jugalcoi’. Aquest esdeveniment està organitzat per les entitats ‘Domingueros Alcoi’ i ‘Aminoaël Club’, i per a l’ocasió han comptat amb el teixit associatiu de la ciutat, així com altres organitzacions d’altres localitats que es dediquen a difondre els jocs de taula i de rol. ‘Jugalcoi’ se celebrarà els dies 19 i 20 de novembre al Centre Comercial Alzamora.

Segons han comentat des de ‘Domingueros Alcoi’, la novetat d’enguany es que es començarà amb els jocs de rol, i alguns tindran temàtiques com Stranger Things, de terror, o per a descobrir assassinats. A més, també hi haurà cosplay dedicat a Star Wars. Des de l’entitat asseguren que cada edició treballen per a superar-se cada any.

Per part d’Aminoaël han explicat que també hi haurà un mercat, llibreria, i tendes on els assistents podran comprar objectes, i que aquest esdeveniment també tindrà un caràcter solidari, ja que es treballarà amb l’associació de persones amb Asperger o ACOVIFA, amb l’objectiu de donar a conéixer aquests dos temes. La lectura també tindrà el seu espai i tindrà com a protagonistes la literatura fantàstica, els còmics i el manga. També es durà a terme un Escape Room que tindrà com a protagonista a l’escriptor Enric Valor i les seues rondalles.

Maria Baca, regidoria de Joventut, ha convidat a la ciutadania a participar d’aquest important esdeveniment que reuneix els jocs de rol i de taula, i ha comentat que tota la programació es pot consultar a la pàgina web de la regidoria.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *