foradia elgrat

La segona edició d’Alcoi Màgic arriba a la ciutat

Se celebrarà entre el 30 de maig i el 4 de juny, i per a aquesta ocasió s'ha preparat una àmplia programació amb exposicions, tallers, i molts espectacles

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat una segona edició del festival ‘Alcoi Màgic’, que arribarà a la ciutat entre els dies 30 de maig i 4 de juny. Segons ha comentat la regidora d’aquesta àrea, Maria Baca, “estem molt contents de poder oferir aquesta oferta d’oci a la ciutadania d’Alcoi, i de poder du endavant aquest projecte”.

Durant aquests dies, es duran a terme diferents activitats, com per exemple tallers, exposicions, o espectacles de màgia.

El director artístic d’aquest festival, el Mag Hugo, ha explicat que durant els dies de festival, hi haurà una exposició al Centre Jove, que durant els dies 30 i 31 de maig, comptaran amb visites guiades en les quals s’explicaran curiositats sobre els mags que apareixen en aquesta mostra. A més, es faran jocs de màgia clàssics que ja no solen fer-se als espectacles.

Els dies 1 i 2 de juny serà el torn dels tallers, també al Centre Jove, i en els quals podrà assistir tot aquell que vulga aprendre més sobre aquest món.

Els espectacles s’iniciaran el dia 3 de juny, amb el Mag Magulini, i el seu espectacle ‘Zoo Màgic’, a les 19h al Centre Jove. Seguidament, l’Associació de Màgia d’Alcoi CIMAL, realitzarà l’obra ‘Magia en las Ondas’, que es durà a terme al Microteatre ‘El Trabajo’.

Ja per al dia 4, a les 12h, al Centre Jove, David Climent i el Mag Malastruc, uniran les seues disciplines per a mostrar al públic el seu espectacle conjunt ‘Los Alquimistas’.

La plaça de Dins també serà escenari en aquest festival, amb la Maga Patricia, a les 15h, que vindrà des de Castelló. Com ha comentat el Mag Hugo, s’ha treballat molt per a dur a alguna dona al festival, ja que encara són poques les que es dediquen al món de la màgia.

Finalment, per a posar el punt final a aquest festival, el Teatre Principal, a les 18h acollirà la Gran Gala Màgica, amb el Mag Hugo, David Climent, Toni Bright, i Anna Santamaria. Tots ells fan estils molt diferents de màgia, i per això, en aquest espectacle es podrà gaudir de diferents disciplines.

Per tal d’assistir a totes les activitats, menys a la de la plaça de Dins, s’haurà de fer una inscripció a la web de la regidoria de Joventut, on també es podrà consultar tota la informació.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *