foradia subscriutegrat

Trini Rubio primera en la llista candidata de Podem per a les eleccions municipals de 2023

En la formació morada enceten una nova etapa. Trini Rubio ha rebut el suport de la militància en un procés de primàries amb el consens unànime del Consell Municipal i de l'Assemblea Local de Podem Alcoi

Podem Alcoi inicia una nova etapa, i per això, per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran en maig de 2023, ja han triat la llista candidata. Trini Rubio encapçalarà el projecte de ciutat que ofereix la formació morada, i és que ha comptat amb tota la confiança i el suport de la militància després d’haver passat el procés de primària amb el consens unànime del Consell Municipal i de l’Assemblea Local de Podem Alcoi.

Rubio està vinculada professionalment amb l’administració municipal des de fa més de 25 anys en diferents àmbits, com en el Centre d’Esports, Serveis Socials i actualment a l’Observatori Municipal de l’Habitatge. Trini va començar dins del món de la política de la mà de Cristian Santiago, actual portaveu de Podem i coordinador de l’Observatori, i va ser una peça fonamental en el grup de treball per a dur endavant els Pressupostos Participatius, una ferramenta ja consolidada a la ciutat. Actualment, és la coordinadora del partit a nivell municipal.

El projecte de cara als pròxims comicis per part de la formació es basa en “consolidar la idea d’una ciutat inclusiva”, i a més, afegeix Trini Rubio que és “una oportunitat amb il·lusions renovades, amb un equip més implicat que mai per a continuar reforçant el projecte de ciutat pel que hem estat treballant durant l’actual legislatura, sent una ferramenta útil per millorar el dia a dia de la ciutat i de la seua gent, des d’una perspectiva sostenible, feminista, intergeneracional i plena d’oportunitats. Un projecte de ciutat on l’escolta a la ciutadania ha de ser un pilar fonamental i en el que tinguen cabuda totes les iniciatives dels diferents àmbits i aportades des de qualsevol angle del teixit alcoià. Estem ja treballant de valent per conformar una llista àmplia, diversa i oberta a les diferents inquietuds i necessitats amb l’objectiu de sumar veus, treballar per la unitat popular i amb el convenciment i l’orgull de què amb aquest projecte, la població arribarà a gaudir de la ciutat que ens mereixem, una ciutat que cada vegada siga més Alcoi”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *