foradia pressupostparticipatiualcoi

Muro celebra en novembre el seu Mig Any fester amb una carregada programació

En la primera quinzena d'aquest mes Muro viurà novament l'ambient fester amb cotos, entraetes i festa

 Ja quasi han passat sis mesos des de Muro d’Alcoi va celebrar les seues festes de Moros i Cristians, i ara, ja conten els dies perquè arribe maig amb la celebració del Mig Any. Des de la Junta de Festes de la localitat, s’ha preparat una àmplia programació amb diferents activitats amb temàtica festera.

Aquest cap de setmana, el dissabte 12 de novembre, serà el dia amb més activitat als carrers del poble. Des de les 18h començarà a sonar la música festera per a donar pas a l’Entraeta del Mig Any. La desfilada s’iniciarà al cantó del carrer Sants de la Pedra amb el carrer Sant Josep, i després continuarà per la plaçeta Molina, carrer Sant Blas, plaça de l’Església, carrer Músic R. Esteve, i finalitzarà a la coneguda plaça del Matzem. L’ordre en el qual desfilaran les filaes són: Contrabando, Pirates, Mare de Déu, Maseros, Templaris, Arquers, Tariks, Marroks, Realistes, Verds, Llana i tancarà Moros del Rif.

El diumenge 6 de novembre, va celebrar-se a les 9h el Campionat de Cotos, en el qual van participar totes les filaes del municipi. Aquesta competició es durà a terme a la seu de la Filà Mare de Déu.

Una vegada finalitze aquesta entraeta, l’Ajuntament de Muro ha organitzat a la mateixa plaça del Matzem una discomòbil i food truck perquè continue la diversió, que començarà a les 21h, i que comptarà amb les actuacions de Fercho Energy + Saxo Live, Nnales, Dj Maho, Dj Mivi, i Dj Sergio.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *