foradia subscriutegrat

La Unió Musical de Muro i la Xafigà s’uneixen en concert

En el mes de novembre aquesta localitat d'El Comtat celebra el seu Mig Any fester, i per això, la música ha de tindre també el seu espai

El Centre Polivalent acollirà el dissabte 5 de novembre el ‘Concert de Música Festera’ oferit per la Unió Musical de Muro i La Xafigà, amb motiu de la celebració del Mig Any fester del poble.

La primera part d’aquest espectacle estarà oferida per la Xafigà, i, de moment, ja que es podrien fer alguns canvis, el grup de Dolçainers i Tabaleters han anunciat que es podran escoltar peces com ‘Dolça Memòria’, ‘Als Xafigueiros’, ‘Adrià’, o ‘Alam Mudejar’. Aquestes dos últimes marxes estaran acompanyades pels metalls de la Unió Musical de Muro. Jaume Gosálbez serà l’encarregat de dirigir aquesta primera part de l’audició.

Seguidament, serà el torn de la Unió Musical de Muro, que interpretaran marxes i pasdobles com ‘Eduardo Borrás’, ‘El Somni’, ‘La Neta del Manyà’, o ‘Abenserraig’ o ‘Cid’. Les tres últimes peces del concert, comptaran amb la col·laboració de les dolçaines i tabals de la Xafigà. La direcció d’aquesta segona part del concert estarà de la mà de Rafa Garcia Vidal.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *