foradia pressupostparticipatiualcoi

Muro prepara un Mig Any garantint la seguretat del poble

Els actes s'han adaptat a la situació sanitària i des del consistori han canviat el recorregut de les Filaetes i l'hora dels actes

La pandèmia pareix que cada vegada ens deixa fer més actes i més esdeveniments com abans d’aquesta crisi sanitària, i Muro no vol quedar-se sense celebrar el seu Mig Any fester.

La programació començarà el dia 7 de novembre a les 9 del matí amb el Campionat de Cotos, en el qual participaran dos festers de cada filà. Aquest certamen se celebrarà a la Filà Tariks.

Però, la festa gran tindrà lloc el dia 13 de novembre. De matí La Unió Musical i la Xafigà oferiran un concert al Centre Polivalent. Les entrades per a poder assistir seran gratuïtes. Seguidament, els festers i festeres podran anar a dinar a les seues respectives filaes, i per a garantir que es puguen complir totes les mesures, com que les taules tinguen un nombre màxim de 10 persones, totes les filaes que ho necessiten podran posar taules als carrers perquè tots puguen gaudir de la Festa.

A la vesprada, a les 18h, des de l’Avinguda de València, a l’altura del Mercadona, començaran les Filaetes, en les quals participaran totes les filaes de Muro. El recorregut finalitzarà a la plaça de l’Ermita, a l’altura de la Filà Verds. A partir de les 21:30h, en el lloc on finalitzen les filaetes, l’Ajuntament habilitarà una discomòbil, per a poder finalitzar aquesta nit en la qual torna la música i la Festa a Muro.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *