foradia mediambient

Noves convocatòries d’ajudes per a l’activitat econòmica

Aquestes subvencions estan dirigides a empreses i persones autònomes, i per a activitats de nova creació

Fins al 24 de novembre empreses i autònoms de Bocairent podran demanar les ajudes que ha llançat la Regidoria d’Ocupació, Empresa i Emprenedoria. En concret són dos programes: Enlaira Bocairent, i Bocairent Emprén.

La primera d’aquestes ajudes està dirigida a empreses i persones autònomes en actiu, i es convoca per tercera vegada consecutiva. En el segon cas, és una iniciativa que va començar l’any passat, i que està dirigida a emprenedors i activitats de nova creació.

Els beneficiaris d’Enlaira Bocairent podran optar a ajudes de 500 o 750 euros, segons la línia a la qual s’adherisquen: millora de les instal·lacions i serveis, millora de la innovació i la competitivitat, o suport al funcionament general.

Per altra banda, en el programa Bocairent Emprén, es podrà optar fins a un màxim de 1.000 euros en la modalitat general o de 1.500 en la modalitat específica, en la qual l’activitat serà impulsada per una persona menor de 35 anys, major de 55 o que estiga al Barri Medieval.

Xavier Molina, alcalde de Bocairent ha comentat que: “Aquestes ajudes van nàixer en el context de la crisi de la Covid-19, i del Pla de Recuperació Municipal, però hem apostat per mantenir-les i consolidar-les al llarg de la legislatura”.

Per a aquestes convocatòries l’Ajuntament de Bocairent injectarà 30.000 euros al teixit productiu de la localitat, una cosa que Molina ha explicat com “una aportació modesta, però necessària en un context en què la inflació està suposant dificultats enormes per a l’activitat econòmica”.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *