foradia pressupostparticipatiualcoi

L’espai Àgora d’Alcoi reuneix a joves europeus a la Jornada Erasmus+

Aquesta ha estat organitzada per l'Ajuntament d'Alcoi i el CIP FP Batoi, i en total han acollit a 150 persones

En el dijous 17 de novembre, es va celebrar a l’espai Àgora Oberta la Jornada Erasmus+, organitzada per la Regidoria d’Ocupació, Empresa i Formació de l’Ajuntament d’Alcoi i el CIP FP Batoi. La iniciativa ha estat dirigida a les persones joves que estudien Formació Professional a la ciutat i tenen interés a participar en el programa Erasmus+.

Durant aquest encontre es va presentar aquest programa de mobilitat europea, i es van destacar els beneficis que té realitzar una estada en l’estranger. A més, es va parlar sobre l’organització de la Xarxa FP a la qual l’Ajuntament d’Alcoi pertanys des de l’any 2012 I de la figura del Mobility Manager, existent en cada ciutat integrada en la Xarxa FP, que s’encarrega d’acompanyar als centres i estudiants en el procés de mobilitat.

L’alumnat que ha gaudit d’aquesta experiència Erasmus+ van explicar les seues vivències a l’estranger, i es van dur a terme reunions ràpides en grup perquè els joves pogueren preguntar sobres sobre el programa.

En definitiva, va ser una jornada molt dinàmica i els mateixos estudiants van poder comunicar-se entre ells compartint experiències i una inquietud i il·lusió comuna.

Alberto Belda, regidor d’Ocupació, Empresa i Formació, es va encarregar de tancar l’acte i va animar als joves a viure aquesta experiència per tot allò que aporta la seua candidatura professional però també al seu bagatge personal, i va comentar que l’Ajuntament d’Alcoi ha concedit uns Premis Xarxa FP, a aquells centres que imparteixen cicles formatius a la ciutat d’Alcoi i que fan mobilitat en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi sota el paraigua de Xarxa FP.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *