foradia cdturisme

Més de 750 persones acudeixen a les primeres activitats de la Setmana de la Ciència

Aquestes jornades organitzades pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València estan tenint una gran acollida entre la població, que podrà gaudir d'aquesta programació fins al dia 25 de novembre

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València continua celebrant la XIX Setmana de la Ciència. En aquests primers dies de conferències han acudit 770 persones interessades en els temes que s’estan tractant, i és que totes les activitats d’aquesta primera setmana han cobert totes les places a les inscripcions. Per a la pròxima setmana encara queden inscripcions lliures per a algunes de les activitats.

Respecte a les activitats que falten per celebrar-se està la conferència de Javier Sampedro i Pere Estupinyà, sobre ‘Actualitat científica a ritme de jazz’, la visita al jaciment del Cabezo Redondo de Villena, els monòlegs científics, el tast arqueològic de la mà de Kiko Moya i Ignasi Grau en el restaurant l’Escaleta, la conferència ‘El cervell il·lusionista’ de la mà de Luis Miguel Martínez, i finalment, la xarrada de Jerónimo Lopez sobre ‘L’Àrtic i l’Antàrtida com a laboratoris del canvi climàtic’. La jornada finalitzarà amb la intervenció de la diputada nacional al Congrés, Patricia Blanquer.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *