foradia subscriutegrat

Intensa programació cultural a Pego i les Valls

Per a finalitzar el mes de novembre, hi haurà diferents activitats, com exposicions o visites guiades en aquests municipis

Està finalitzant el mes de novembre i des de Pego i Les Valls volen tancar el penúltim mes de l’any 2022 amb diferents activitats culturals.

En aquests dies es podran visitar diferents exposicions. Una d’elles és ‘Les espècies, l’univers del sabor’, que es podrà veure a la Casa de Cultura de Pego durant tota la setmana. A més, també estarà a l’Adsubian Gallery de l’Atzubia, ‘La pintura es como la música en mis manos’.

A banda, el dia 24 de novembre es presentarà a la Casa de Cultura de Pego el llibre ‘Rex Lupus. La Furia del Sharq’, que és una novel·la gràfica històrica. En aquest acte intervindran la regidora de Cultura de la localitat, Laura Castellà, l’arqueòleg Josep Antoni Gisbert Santonja, i l’autor d’aquest llibre, Mikel Àngel Toledo i Banyuls.

Ja per al dissabte 26 es duran a terme diferents visites i excursions, com per exemple ‘Pels carrers de la memòria: Ruta Urbana d’Alpatró’ a La Vall de Gallinera, la ‘Ruta etnobotànica per l’Atzúbia’, o ‘Les aus i la seua importància en la regeneració després d’un incendi’, en la qual els assistents visitaran La Vall d’Alcalà. A la vesprada serà el torn de la música amb el Concert de Santa Cecília de Pego.

El diumenge 27 es repetirà l’excursió de La Vall de Gallinera, però a més, també hi haurà una activitat dedicada als xiquets en Pego, que serà la ‘Ruta teatralitzada: la volta al món en 80 contes’. La Vall d’Ebo s’uneix a aquesta programació amb ‘Sarau popular a la valenciana’, on es podrà gaudir de la música i el ball de la zona.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *