foradia subscriutegrat

Nova campanya de bons descompte per a incentivar el comerç del Mercat d’Oliva

Per un màxim de 20 euros per persona es podran adquirir 4 bons descompte per un valor de 10 euros cadascun. Fins al dia 17 de desembre la ciutadania podrà fer ús d'ells al Mercat Municipal

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la regidoria de Comerç, dirigida per l’alcaldessa de la localitat, Yolanda Balaguer, s’ha posat en marxa la campanya per a incentivar el consum de proximitat al Mercat Municipal. Amb aquesta iniciativa es posaran en circulació 400 bons descompte que la ciutadania pot adquirir en el mateix mercat des del dia 22 de novembre fins a esgotar existències. La data per a utilitzar-los finalitzarà el dia 17 de desembre, una data que són comenta l’alcaldessa “és idònia per anticipar les compres de Nadal o altres festius”.

Aquesta campanya té com a finalitat “fomentar les vendes al comerç local, i, per tant, el consum de proximitat, i enfortir el teixit d’establiments xicotets”, i a més “promoure l’estalvi de les famílies d’Oliva, en una època on les despeses augmenten de manera notòria”. Finalment, també és un dels objectius “potenciar el Mercat Municipal d’Oliva com un espai que congrega una oferta amplia i diversa de xicotets comerços que venen productes locals i de gran qualitat”, ha estat explicant Balaguer.

Des de la Regidoria de Comerç afirmen que “valorem molt positivament aquesta iniciativa que per primera vegada posa en circulació bons descompte perquè la ciutadania consumisca als establiments del Mercat Municipal, un espai emblemàtic de la nostra ciutat que també mereix el seu protagonisme. Esperem que la campanya supose un impuls per al petit comerç, una oportunitat per potenciar el mercat municipal i un estalvi significatiu per a les famílies d’Oliva”.

Respecte als bons, la persona interessada haurà de pagar 20 euros a l’aparador instal·lat al Mercat Municipal. A canvi rebrà 4 bons descompte per valor de 10 euros cadascun. Els abonaments de descomptes només es podran utilitzar als comerços del Mercat, i es podran adquirir fins que s’esgoten els 400 bons que estaran en circulació. Per a comprar-los s’haurà de presentar el DNI, ja que cada persona sols podrà gastar un màxim de 20 euros. Una vegada finalitzada la campanya, el dia 17 de desembre, tots aquells bons que no s’hagen fet servir es reemborsaran pel valor dels abonaments de descompte.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *