foradia cdturisme

PRO i UCIN es reparteixen les competències del consistori d’Oliva

El govern d'Oliva estarà format per un total de 12 regidors i regidores, encapçalats per Yolanda Pastor de Projecte Oliva, que ja és la nova alcaldessa de la localitat

Projecte Oliva va ser el partit guanyador a les eleccions municipals d’Oliva, aconseguint 10 regidors. Així i tot, encara que han sigut la força més votada, haurà de compartir el govern amb Unió de Ciutadans Independents (UCIN), que tindrà dos regidors al consistori, després d’arribar a un acord.

Segons va comentar a l’acte d’investidura la nova alcaldessa, Yolanda Pastor: “Hi ha molta feina per fer i la ciutadania ens ha donat eixa responsabilitat i amb l’equip de PRO i UCIN farem tot el que estiga a les nostres mans per a fer-ho possible. És el moment d’un govern que pose Oliva en el centre. Amb un ordre de prioritats clar i coherent, en el que les necessitats dels veïns i veïnes d’Oliva siga el principal”.

Per la seua part, el cap de llista d’UCIN, Salvador Llopis, ha donat les gràcies a Pastor per haver comptat amb ells per a formar govern i per “portar a terme este canvi necessari en tots els nivells, tant polític, com d’estabilitat i de gestió”.

El dia 26 de juny l’Ajuntament d’Oliva va convocar una sessió plenària per tal d’establir el règim de sessions i donar compte de les delegacions de competències i formació de les comissions informatives i la Junta de Govern Local.

Per tant, l’equip de govern ha quedat configurat de la següent forma: Yolanda Pastor serà l’alcaldessa, i a més, assumirà les delegacions de Trànsit i Mobilitat, Participació Ciutadana i Gent Gran; Joan Mascarell serà el primer tinent d’alcalde i portarà les regidories de Recursos Humans, Modernització de l’Administració, Esports i ADL, Empresa i Activitats; Salvador Llopis, serà segon tinent d’alcalde i s’encarregarà de Turisme i Platges. Joan Mata, tercer tinent alcalde i regidor de Planejament, Gestió i Disciplina Urbanística, Habitatge i Mobilitat, Patrimoni i Contractació; Mario Vidal portarà Hisenda i Educació; Maria Bertomeu estarà al capdavant de Benestar Animal, Igualtat i Diversitat, Comunicació, Medi Ambient i Cicle Integral de l’Aigua; Álvaro Sánchez serà el regidor de Festes, Obres, Serveis i Serveis Públics, Parcs i Jardins. Les àrees d’Agricultura i Polígons estaran en mans d’Enrique Parra; i Salut Pública Comerç, Mercats i Consum de Teresa Tur. Ramona Pérez serà regidora de Memòria Democràtica, Cultura, Música i Biblioteques, Museus i Patrimoni Arquitectònic i Artístic; Ana Mascarell de Benestar Social i Joventut; i finalment, Rosa Pous, Arxius i Cementeri.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *