foradia subscriutegrat

‘La bandeja’ es converteix en l’escenari dels actes pel 25N

Des de primera hora del matí s'han pogut veure actes per a commemorar el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones

El dia 25 de novembre cada any es commemora el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, i en la ciutat d’Alcoi porten tot el mes fent diferents activitats al voltant d’aquest tema. Hui, dia 25 la plaça d’Espanya ha sigut l’escenari dels actes que s’han fet en el matí.

A primera hora del matí, a les 9h, l’artista Virgínia Jordà ha realitzat una performance en la qual ha comptat amb la col·laboració de diferents dones que han simulat a dones assassinades.

Durant tot el matí, ACOVIFA ha estat present a la plaça amb una taula informativa que ha col·locat davant l’Ajuntament, i seguidament, cap a les 12h, ha començat l’acte organitzat per l’associació, que ha comptat amb la participació de diferents centres educatius de la ciutat, i de membres del govern local i la corporació municipal.

A banda de llegir-se un manifest en contra de la violència masclista, s’han llegit el nom de les 38 assassinades, i dels xiquets i xiquetes que han sigut víctimes de la violència de gènere, encara que des d’ACOVIFA han assenyalat que malauradament són moltes més les dones i víctimes que han mort per culpa de les seues parelles o exparelles.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *