foradia cdturisme

Ixen les entrades per a visitar el Campament Reial 2023

Un any més Alcoi acollirà el Campament en el qual descansara Ses Majestats els Reis d'Orient, i que els xiquets i xiquetes podran visitar durant el matí del 5 de gener

En el matí del 5 de gener, els xiquets i xiquetes, i els no tant xiquets, estan nerviosos per l’arribada dels Reis Mags d’Orient i per descobrir si portaran tots aquells desitjos que han demanat a les seues cartes. L’Associació Cultural Samarita va pensar fa uns anys, que per a passar d’una manera entretinguda aquest dia tan inquietant, el millor era poder oferir als xiquets i xiquetes una visita al Campament Reial, on Ses Majestats els Reis d’Orient descansen la nit del 4 de gener per a preparar-se per a repartir regals.

Aquest acte va tindre una gran acollida des del primer any que es va començar a fer, i gran part de la població espera impacient per a poder adquirir les entrades. Hui, dia 1 de desembre a les 19h, a través de ticketalcoi es posaran a la venda les primeres 3.600 entrades. A més, el dia 3 de desembre, al Mercat de Nadal, hi haurà un estand per a poder comprar 1.700 entrades de manera presencial. Cal recordar que 2.520 entrades seran en autobús i que la resta es farà a peu, i que també hi haurà algunes reservades per a organitzadors, patrocinadors, protocol, i per a famílies vulnerables de la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *