foradia pressupostparticipatiualcoi

Muro viu el Nadal amb una àmplia programació especial

Durant tot el mes hi haurà diferents activitats amb temàtica nadalenca

Muro d’Alcoi, vol que tots puguen gaudir d’una de les èpoques més especials de l’any, el Nadal. Per aquest motiu, han preparat una àmplia programació amb diferents activitats dedicades a menuts i adults. La primera de les activitats sees durà a terme el dia 5 de desembre a les 20h, amb el taller de nadaletes que se celebrarà a l’església de Sant Joan Baptista, que estarà impartit pel mateix cor d’aquesta església. Per a poder assistir s’haurà de fer inscripcions al telèfon 675268016.

El dia 7 de desembre tota la família podrà gaudir de la pel·lícula ‘Charlie Brown i Snoopy, la pel·lícula de Peanuts’. Aquesta projecció es farà al Centre Cultural a les 18h, i l’entrada serà lliure i gratuïta.

Seguidament, el dia 10 de desembre serà el torn de la primera Fira del Còmic, Manga i Cultura Geek que es durà a terme al municipi. El lloc serà l’Arxiu Municipal a l’espai d’art.

Fins al dia 12 de desembre tot aquell que estiga interessat es podrà inscriure en l’Ajuntament al concurs de Betlems.

Les exposicions també tenen el seu espai gràcies a ‘Dimas Alonso’ que es podrà veure a la Sala Pintor Jover del Centre Cultural de Muro.

Neus Ferri, posarà el primer toc musical d’aquesta programació amb una actuació que se celebrarà el dia 17 de desembre, i continuarà amb el recital de nadaletes a càrrec del cor ‘Sant Joan Baptiste’, que es durà a terme a l’església.

A més, dins d’aquestes dates, des del Fons Valencià per la Solidaritat també han preparat la programació ‘Un Fons de Valors’, que es durà a terme des del dia 19 al 28 de desembre.

Mentre que dure aquesta programació es podrà visitar l’exposició ‘Els Valors del Fons’ que estarà ubicada en diferents carrers i espais públics de Muro. El dimecres 21 a les 12h, es farà un taller de Rapsodes amb Tesa, a l’IES Serra de Mariola, i a les 18h un taller de Cuina del Sud amb Lluís Penyafort, al Saló d’Actes a la Casa de Ferro.

Finalment, el dia 27 de desembre els xiquets i xiquetes podran gaudir d’un contacontes, de la mà de la Companyia Disparatario, que amb el conte ‘Els castanyolets’.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *