foradia barnasants

La segona Fira Borgiana se celebra amb èxit

Milers de persones han pogut gaudir de les activitats programades que s'han dut a terme, i que tenien com a objectiu posar en valor la història i el patrimoni de Gandia

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Gandia ha valorat positivament la segona edició de la Fira Borgiana, que s’ha celebrat durant el primer cap de setmana del mes de desembre. L’esdeveniment ha ampliat enguany la seua programació, que tenia com a objectiu fer valdre la història de la ciutat, gràcies a visites guiades per llocs emblemàtics de Gandia com el Palau Ducal, el Centre Històric i el Monestir de Sant Jeroni. A banda, també es van comptar amb altre tipus d’activitats dirigides a tots els públics.

Vicent Mascarell, regidor d’aquesta àrea, ha comentat que: “La Fira Borgiana ha estat una oportunitat per posicionar-nos com a peça essencial del Territori Borja i reivindicar l’herència d’aquesta gran família del Renaixement. També ha estat una manera de donar la benvinguda al Nadal. Ha estat un cap de setmana de moltes activitats on els carrers han estat plens de gent. Crec que hem aconseguit que moltes persones coneguen una Gandia diferent on el patrimoni, la cultura i la història han estat els protagonistes”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *