foradia cdturisme

Èxit del #GandiaPrideOrgull

La ciutat acull els primers dies del mes de juny un gran programa d'activitats destinats a visibilitzar al col·lectiu LGTBI

La quarta edició del Gandia Pride Orgull va tindre lloc a la capital de La Safor del 4 al 8 de juny fins el dia següent. El variat programa va començar amb un concurs rap per la diversitat, a les set de la vesprada. A les 21.30 hores, es va celebrar el MOGA, la Mostra d’Orgull Gandia Curtmetratges LGTBI, amb la projecció de curtmetratges especial LGTBI. Va ser al Teatre Serrano, organitzat per l’Associació Poliqroma.

Altres activitats destacades van ser els tallers infantils per la diversitat, el Sigues com sigues, estima a qui estimes, a càrrec de La Sanguinelli La Sangui. Gandia també va acollir un concurs travesti organitzat pel Consell dels Joves de Gandia. Tot açò fou dissabte. La jornada va tancar amb una festa final Gandia Pride. Orgull Gandia 2019, amb actuacions diverses. L’èxit de la quarta edició del festival va ser possible gràcies a l’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *