foradia pressupostparticipatiualcoi

El Campus d’Alcoi de la UPV porta a terme accions solidàries

Es realitzarà un concert de Nadal, en el qual tota la seua recaptació anirà destinada a SOLC, i a més a més, es recolliran joguets i es farà la campanya de la Flor de la mà de la Fundació Novaterra

El Nadal és una de les dates més màgiques de l’any, i són molts els que aprofiten per a mostrar el seu vessant més solidari, i així ho ha fet el Campus d’Alcoi de la Universitat Politènica de València, que ha preparat diferents accions.

La primera d’elles serà un concert solidari que se celebrarà a l’Edifici del Viaducte, i que estarà oferit per l’Agrupació Musical del campus, sota la direcció de Jordi Sempere. La recaptació estarà destinada íntegrament a SOLC. Aquest concert se celebrarà el divendres 16 de desembre a les 20h. Les entrades per a poder assistir es podran aconseguir als punts d’informació dels Edificis de Ferrándiz i Carbonell, o a la seu de SOLC, a més, també hi haurà entrades disponibles mitja hora abans de l’inici del concert en la mateixa Aula Magna de Viaducte.

Una altra de les accions serà la recollida de joguets. En l’Edifici Carbonell hi haurà un punt on deixar aquestes donacions fins al divendres 23 de desembre. Allí es podrà deixar qualsevol classe de joguets, així com material escolar, que estiguen en bon estat. Tot el que s’arreplegue anirà destinat a la campanya solidària de Reis que es realitza a Alzira, per Motoclub Alzira.

Finalment, l’última iniciativa serà la campanya Flor Solidària que es du a terme de la mà amb la Fundació Novaterra. La comunitat universitària podrà adquirir aquesta planta nadalenca fins al dia 15 de desembre, i amb els diners que es recapten, s’ajudarà a persones en el seu desenvolupament de l’ocupabilitat, la intermediació, i la creació d’ocupació, i la sensibilització de la societat davant les situacions d’exclusió, a través de la denúncia i la proposta d’alternatives.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *