foradia cdturisme

El Nadal ha començat a Bocairent

El dissabte 10 de desembre es va fer l'encesa oficial de l'enllumenat amb la novetat dels punts de venda de productes, i també es va rebre la visita dels emissaris reials

Bocairent va iniciar el Nadal el dia 10 de desembre amb l’encesa de l’enllumenat. Aquest acte va reunir a un gran nombre de públic a la plaça de l’Ajuntament, que també va poder gaudir de la presència de les obres pictòriques de l’associació Art 92, i de l’actuació de la banda jove de l’Associació Unió Musical de Bocairent. A més a més, enguany com a novetat, es va organitzar un mercat de Nadal, en el qual es van poder comprar productes alimentaris i decoratius vinculats a aquestes dates.

El diumenge, va ser el torn de la visita dels emissaris reials, que van recollir les cartes dels xiquets i xiquetes, que van estar dirigides a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. L’oratge va obligar a traslladar la recepció a les instal·lacions del mercat municipal, però, això no va impedir la presència multitudinària de famílies. Segons l’organització es van arreplegar més de 600 cartes.

Amb aquests dos actes, s’ha iniciat a una àmplia programació amb propostes lúdiques, culturals, esportives i comercials, i és que en el dissabte 17 de desembre hi haurà un concert de la mà de l’Agrupació Coral de Bocairent, i la següent setmana actuaran el Grup de Xirimites i Tabaleters l’Aljub, i una vegada més, la banda jove de l’Associació Unió Musical de Bocairent. Seguidament, entre els dies 26 i 29 de desembre tindrà lloc el torneig esportiu nadalenc. Altres de les activitats més tradicionals seran les de Cap d’Any, com l’Home dels Nassos o les Campanades, així com la Cavalcada de Reis.

Pel que fa al comerç, a través de les accions del Mercat Municipal i dels establiments de l’Agrupació de Comerciants i Serveis de Bocairent, s’ha organitzat un sorteig de premis, i s’han programat diferents activitats com un estand solidari, i una animació musical amb el Vila Ensemble com a protagonista. Altres de les iniciatives són el concurs d’aparadors, i el sorteig de 1.500 euros entre la clientela dels establiments del comerç local.

Aquesta programació la tanca la setena edició de ‘Nadal Jove’. El dia 24 de desembre s’iniciaran aquestes activitats amb la pista de patinatge, i fins al 4 de gener, xiquets i xiquetes i adolescents podran gaudir de pel·lícules, el viatge a Expojove, un taller de ràdio, un de cuina, un espectacle de música i teatre, i moltes més.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *